MySecandear Audiology Group GmbH

RegensBurger Straße 5

10777 Berlijn

Contact:

Telefoon: +49 (0) 30 3080 6040

E -mail: hallo@mysecondear.de

internet: www.mysecondear.de


ingevoerd bij de districtsrechtbank van Berlin-Charlottenburg, registratienummer: HRB 213510 B

IK -nummer: 321104688


De functietitel "

Lid van de Berlijnse Kamer van Crafts, lidmaatschapsnummer: 0136335

https://www.hwk-berlin.de/

Verantwoordelijk voor uw eigen inhoud van de

MySecandear Audiology Group GmbH volgens § 55 RSTV & amp; § 5 TMG:

bankgegevens:

MySecandear Audiology Group GmbH

bank: Olinda Branch Duitsland

Iban: DE23 1001 0123 9376 4513 92

bic: qntodeb2xxx

btw -ID: DE327944695

Let op de volgende juridische verplichte informatie: de EU -commissie heeft een platform voor online geschillenbeslechting. Dit kan worden bereikt onder ec.europa.eu/consumers/odr/ >>

De MySecondear Audiology Group GMBH is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites die worden bereikt door een link en zijn niet gemaakt door MySecondear Audiology Group GMBH. Als contentprovider is ze verantwoordelijk voor de algemene wetten voor uw eigen inhoud die ze klaar heeft voor gebruik. Er moet een onderscheid worden gemaakt tussen deze eigen inhoud, die verwijzen naar de inhoud die door andere providers wordt verstrekt. Met de externe link heeft de MySecondear Audiology Group GMBH "buitenlandse inhoud" klaar voor gebruik. Het is alleen verantwoordelijk voor deze buitenlandse inhoud als het positieve kennis van hen heeft (d.w.z. ook van illegale of strafbare inhoud) en het is technisch mogelijk en redelijk om het gebruik ervan te voorkomen.

In het geval van externe links en de bijbehorende kruisverwijzingen zijn het altijd "levende" (dynamische) referenties. De MySecandear Audiology Group GmbH controleerde de buitenlandse inhoud voor het eerst of deze wordt veroorzaakt door een mogelijke civiele of crimineel verantwoordelijkheid daarbij; dit was niet het geval. Volgens de wet is het niet verplicht om constant de inhoud te controleren waarnaar het verwijst in zijn aanbod voor wijzigingen die de verantwoordelijkheid kunnen rechtvaardigen. Alleen wanneer het door derden wordt vermeld of opgemerkt Feit dat een concreet aanbod waaraan het een externe link heeft geboden, civiele of criminele verantwoordelijkheid veroorzaakt, ze zal de verwijzing naar dit aanbod verwijderen, voor zover het technisch mogelijk en redelijk is.