MySecondEar Audiology Group GmbH

Regensburger Straße 5

10777 Berlijn

Contacten:

Telefoon: +49 (0) 30 3080 6040

E-mail: hallo@mysecondear.de

Internet: www.mysecondear.de

Beheer:

Niklas Spichalsky, Julian Alexander Stechert

Geregistreerd bij het kantongerecht Berlijn-Charlottenburg, inschrijvingsnummer: HRB 213510 B

IC-nummer: 321104688

Respectabele meester-hoortoestel-akoesticus:

Klaus Dreier (Meester in Hoortoestel Akoestiek)

De beroepstitel "

Lid van de Berlijnse Kamer van Ambachten, lidmaatschapsnummer: 0136335

https://www.hwk-berlin.de/

Verantwoordelijk voor eigen inhoud van

MySecondEar Audiology Group GmbH acc. volgens § 55 RStV & § 5 TMG: Julian Stechert

Bankgegevens:

MySecondEar Audiology Group GmbH

Bank: solarisBank AG

IBAN: DE82110101002252004222

BIC: SOBKDEBBXXX

Umsatzsteuer-ID: DE327944695

Gelieve nota te nemen van de volgende verplichte juridische informatie: De EU-Commissie beheert een platform voor onlinegeschillenbeslechting. Deze is te vinden op ec.europa.eu/consumers/odr/.

De MySecondEar Audiology Group GmbH is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites die via een link bereikt worden en niet door de MySecondEar Audiology Group GmbH gemaakt werden. Als leverancier van inhoud is hij verantwoordelijk voor zijn eigen inhoud die hij voor gebruik ter beschikking stelt in overeenstemming met de algemene wetten. Deze eigen inhoud moet worden onderscheiden van externe links, die vverwijzen naar inhoud die door andere aanbieders wordt aangeboden. Via de externe link stelt de MySecondEar Audiology Group GmbH insofar "externe inhoud" voor gebruik ter beschikking. Zij is alleen verantwoordelijk voor deze externe inhoud als zij er positieve kennis van heeft (d.w.z. ook van illegale of criminele inhoud) en het haar technisch mogelijk en redelijk is het gebruik ervan te verhinderen.

Externe links en bijbehorende kruiswverwijzingen zijn altijd "levende" (dynamische) verwijzingen. De MySecondEar Audiology Group GmbH heeft op het moment van de eerste linking de externe inhoud gecontroleerd om te zien of deze een mogelijke civiele of strafrechtelijke aansprakelijkheid zou kunnen veroorzaken; dit was niet het geval. Volgens de wet is zij niet verplicht de inhoud waarnaar zij in haar aanbod verwijst voortdurend te controleren op wijzigingen die aanleiding zouden kunnen geven tot een nieuwe verantwoordelijkheid. Alleen indien zij vaststelt of door derden ervan in kennis wordt gesteld dat een bepaald aanbod, waarnaar zij een externe link heeft gelegd, tot civielrechtelijke of strafrechtelijke aansprakelijkheid leidt, zal zij de verwijzing naar dit aanbod verwijderen, voor zover dit voor haar technisch mogelijk en redelijk is.