Vervalling van een digitale externe aanpassing

Teleaudiology is de meest handige manier om te horen. Hiervoor zijn slechts enkele stappen vereist:

 1. We adviseren u telefonisch en u zoeken naar de perfecte hoortoestellen voor uw vereisten en budget op onze website.
 2. Stuur ons indien beschikbaar de kopie van een huidige hoortest van u, hetzij per post of handig als scan per e -mail.
 3. Onze audiologie -experts stoppen de hoortoestellen voor uw luistercurve en wij sturen u de apparaten per post.
 4. U laadt een app van de fabrikant van uw hoortoestellen en verbindt deze met uw smartphone. Het is heel eenvoudig en we zullen uitleggen hoe het werkt.
 5. U maakt een afspraak voor aanpassing op afstand met een van onze Churepy Care -kampioenen. Bij de afspraak ziet u uw gehoor akoestiek op het scherm van de smartphone en deelt u uw luister indrukken. Hij/zij stelt de hoortoestellen rechtstreeks aan uw behoeften rechtstreeks tijdens het gesprek - alsof u persoonlijk bij elkaar zit.
 6. U kunt ons ook bezoeken in een van onze filialen in uw regio. Bij deze gelegenheid kunnen we indien nodig ook oren nemen om op maat gemaakte oorpaspoorten voor u te produceren. Met onze moderne apparatuur ter plaatse kunnen we ook een deskundige hoortest uitvoeren als er nog niemand beschikbaar is.
 7. aanpassing van de varen - kan ik ook?

  Als u een internetverbinding en een compatibele smartphone hebt, is het antwoord heel duidelijk: ja! Kortom, de externe aanpassing verschilt alleen van de implementatie ter plaatse dat uw hoorzittingszorgprofessional zich niet op een gewone afstand bevindt van 1 tot 2 meter. Desondanks is het een persoonlijk gesprek dat de mogelijkheid biedt van directe feedback en vragen stellen.

  Voordelen van een externe aanpassing

  Een aanpassing van een afstand klinkt eerst ondenkbaar voor veel dragers van hoortoestellen. Kwalitatieve nadelen of de noodzaak van technische kennis worden gevreesd. Integendeel: de aanpassing van de digitale afstandsbediening is technisch equivalent, vereist alleen een basisbehandeling van uw smartphone en biedt ook een hele reeks voordelen in vergelijking met een aanpassing ter plaatse:

  1. U kunt uw hoortoestellen steeds opnieuw in de periode van 6 jaar indien nodig aanpassen, zonder naar een speciaalzaak te hoeven gaan. Dit kan bijvoorbeeld logisch zijn als uw gehoor verandert.
  2. Als er verschillende situaties zijn waarin u beter wilt begrijpen, kunnen we op verschillende locaties samen aanpassingen maken. We hebben bijvoorbeeld gehoorapparaten van leraren ingesteld terwijl we in de klas voor hun klas stonden. Of we schakelen over naar de tafel van uw wekelijkse stamgasten, of bij het kijken naar tv met het gezin, of of, of ... de mogelijkheden zijn onbeperkt. De enige voorwaarde is een functionerende internettoegang.
  3. Als u op vakantie bent of op reis bent en een probleem hebt met uw hoortoestellen, kunnen we u ook helpen onderweg.
  4. Corona heeft ons geleerd dat soms geen persoonlijk contact mogelijk is. Dit kan ook het geval zijn als u ziek bent en uw gehoorsituatie tegelijkertijd wilt optimaliseren. Dankzij Teleaudiology is dit mogelijk in elke situatie!
  5. hoe boek ik een aanpassing op afstand?

   Fern-aanpassingen zijn te allen tijde te vinden hier boekbaar

   Aan het einde van elke afspraak kunt u een volgende datum maken met uw hoorzittingszorgprofessional om er langetermijnondersteuning door te garanderen.

   U bent ook van harte welkom om ons te bezoeken in een van onze speciaalzaken!

   Als u liever een pauze op de site neemt, kunt u op elk moment een afspraak maken in onze vestigingen.

   Op de volgende locaties zouden we u graag verwelkomen: