Note: Wij willen expliciet zeggen dat wij GEEN gebruikte hoortoestellen verkopen in onze online winkel. Deze vraag is nu vaker gesteld en wij willen duidelijk meedelen dat deze pagina alleen daarvoor bedoeld is, voor het geval u uw gebruikte hoortoestellen wilt doneren.

Gebruikte hoortoestellen - Onze donatiecampagne

Vaak krijgen wij verzoeken van mensen die hoortoestellen hebben gebruikt en ze niet meer nodig hebben. Dit zijn ofwel familieleden van mensen met hoortoestellen, ofwel de hoortoestelgebruikers zelf, die op het punt staan een nieuwe aanpassing te krijgen en de oude toestellen niet meer nodig hebben. Meestal zijn de apparaten nog volledig functioneel en dus te goed voor elektronisch afval. Als oplossing hebben wij de donatiecampagne MySecondEar gelanceerd.

Wie krijgt de hoortoestellen?

Wij werken samen met een school voor slechthorende kinderen in Uganda. Er wonen veel kinderen van wie de familie zich geen hoortoestellen kan veroorloven. Met regelmatige tussenpozen sturen wij een pakket met alle geschonken gehoorapparaten naar Oeganda, en geven zo opgroeiende kinderen de kans om beter te horen en weer ten volle aan het leven deel te nemen.

Moeten de hoortoestellen in perfecte staat zijn?

Nee, want uw hoortoestellen worden gecontroleerd, schoongemaakt en versleten onderdelen vervangen door onze akoestici en meester-akoestici voordat ze naar Uganda worden gestuurd. De hoortoestellen worden dus door ons opgeknapt, zodat ze klaar zijn voor verder gebruik.

Waar moet ik de gebruikte hoortoestellen naartoe sturen?

Wij halen de hoortoestellen op bij het volgende adres: MySecondEar GmbH, Regensburger Straße 5, 10777 Berlin. U kunt de apparaten dus langsbrengen of ze per post naar ons opsturen.

U bent op zoek naar nieuwe hoortoestellen?

Door middel van de onlineshop verkopen wij van MySecondEar hoortoestellen. Natuurlijk alleen nieuwe toestellen van vooraanstaande hoortoestelfabrikanten als Phonak, Oticon, ReSound, Starkey en Signia. Samen met onze meester-akoestici en -akoestici worden de hoortoestellen dan op afstand aangemeten. Als u meer wilt weten, kunt u ons altijd bellen op +31 85 208 8370.