Apple Hörgeräte - Tritt Apple in den Hörgeärte Markt ein? | MySecondEar

Apple -hoortoestellen

Apple is een goed bekend technologiebedrijf dat, naast smartphones, computers en andere elektronica -apparaten, ook AirPods biedt. De Apple "AirPods Pro" zijn draadloze hoofdtelefoons die via Bluetooth kunnen worden aangesloten op de iPhone of andere Apple-apparaten. De AirPods Pro biedt onder andere instellingen die ook bekend zijn bij klassieke hoortoestellen. Maar komt Apple echt in de markt voor hoortoestellen en vervangt medisch gehoorapparaten Apple Airpods? We willen deze vraag in dit artikel beantwoorden.

Een van de speciale kenmerken van de Apple -hoofdtelefoon is hun ontwerp. Ze zijn klein en compact en kunnen comfortabel in het oor worden gedragen. Ze zijn ook water -resistent en kunnen daarom ook buiten worden gedragen tijdens sport of andere activiteiten.

De Apple hoofdtelefoon biedt ook een uitstekende geluidskwaliteit. Ze hebben actieve ruisonderdrukking, de achtergrondruis minimaliseerde en verbeterde het geluid van muziek en andere audio -inhoud. Ze bieden ook de optie om het geluid aan te passen en aan te passen aan de individuele voorkeuren van de gebruiker.

De Apple hoofdtelefoon zijn ook zeer comfortabel in gebruik. U kunt eenvoudig worden bestuurd met de stem of via de bedieningssleutels op de hoofdtelefoon . Ze hebben ook een geïntegreerde spraakcontrole, waarmee de gebruiker kan bellen, muziek besturen of berichten verzenden zonder de iPhone aan te raken.

Gebruik van de AirPods als gehoorapparaten

De instellingen voor het gebruik van de AirPods kunnen worden aangepast aan de individuele gehoorprestaties om een ​​gepersonaliseerde luisterervaring te creëren. Voor de configuratie kan een vooraf gecreëerde audiogram worden ingevoerd in Apple's Health -app. De instellingen van de airpods worden vervolgens aangepast aan de behoeften die zijn vastgelegd in het audiogram.

Vervang de medische hoortoestellen van AirPod?

Nu stelt de vraag nog steeds Apple AirPods Medical Hoortoestellen?

De conclusie kan duidelijk worden gezegd: AirPods zijn geen gehoorapparaten en kunnen geen medische producten vervangen. Aangezien de meeste gehoorproblemen zich voordoen in het hoogfrequente gebied, is het gebrek aan versterking in dit gebied bijzonder problematisch. Bovendien kunnen zwaardere gehoorverliezen niet worden behandeld met de hoofdtelefoon die voornamelijk worden gemaakt om naar muziek te luisteren.

In het geval van licht gehoorverlies kunnen de AirPods in het dagelijks leven worden verlicht, maar het beperkte comfort en de batterijduur spreken tegen het gebruik als alledaagse luisteraar. De achtergrondruisfunctie, die kan worden gebruikt om tinnitus te compenseren, is echter bijzonder positief