"De puurste vorm van waanzin is om alles op hetzelfde te laten en te hopen dat er iets zal veranderen." - Albert Einstein

Met MySecandear zijn we pioniers van een technologische revolutie en verhogen akoestiek van het gehoorapparaat naar een nieuw niveau. Wij zijn de toonaangevende professional in Digital Hearing Care in Duitsland met een focus Teleaudiology : van verkoop tot aanpassing van hun nieuwe hoortoestellen Bijna alles loopt op internet. Als gevolg hiervan bieden wij u bijzonder goedkope prijzen en de meest handige manier om te horen.

Ons recept voor succes: we combineren traditionele gezondheidshandel met de nieuwste technologieën. Onze gecertificeerde kampioenen van gehoorapparaten maken hun hoortoestellen optimaal voor hun gehoor, terwijl ze thuis comfortabel zijn op de bank. Het enige dat u nodig heeft, is een smartphone met een internetverbinding. De meubels zijn heel eenvoudig en onze telefoonconsultants staan ​​bij u aan uw zijde.

U kunt ons ook op elk gewenst moment bezoeken in een van onze filialen . Indien gewenst, zullen we graag indrukken van uw oortjes maken bij deze gelegenheid en produceren we op maat gemaakte oorpaspoorten voor u. Afhankelijk van het gehoorverlies kunnen deze akoestische voordelen bieden.

Het idee voor MySecondear komt van gehoorapparaatdragers Niklas Spichalsky: hij was vaak verhuisd en had moeite om goede professionals op het gebied van gehoorzorg te vinden in nieuwe woonplaats. Hij vocht ook met de niet -transparantie van de markt en buitensporige prijzen voor gehoorsystemen. Dat is de reden waarom hij MySecondear en ons gemeenschappelijke doel samen met Julian Stechert heeft opgericht: We streven naar de visie van een eerlijk, transparant aanbod dat goed wordt betaalbaar voor iedereen.