Betalingper factuur

Indien u kiest voor betaling per factuur, zal Klarna Bank AB als partner het betalingsproces voor MySecondEar uitvoeren.

Wanneer u per factuur betaalt, ontvangt u eerst uw goederen en heeft u daarna een betalingstermijn van 14 dagen. U kunt het bedrag overmaken of het op de vervaldag automatisch via automatische incasso laten afschrijven. Zo kunt u ook betalingspauzes via Klarna nemen. U kunt de betalingstermijn van uw factuur verlengen tot 60 dagen of overschakelen op een aankoop op afbetaling.

Welke voordelen biedt betaling via Klarna Invoice u?

  • Flexibele betalingspauzes zijn mogelijk
  • U hebt een transparant inzicht in de uitstaande bedragen en de betalingsdoelstellingen
  • Betaling is gemakkelijk mogelijk via automatische incasso - of op de gewenste datum
  • U kunt een aantekening maken van retourzendingen

Betaling met Klarna Sofort (automatische incasso)

Als u ervoor kiest om met Klarna Sofort te betalen, zal Klarna Bank AB het betalingsproces voor MySecondEar uitvoeren.

Als u Klarna als betaalmethode voor uw bestelling hebt gekozen, dan kunt u via onze provider Klarna de Sofort-optie kiezen. U hebt geen account bij Klarna nodig.

Instant transfer is een directe bankoverschrijving die werkt met uw online bankgegevens.

  1. U kiest uw land en uw bank.
  2. Log in met uw online bankgegevens. De gegevens zullen in gecodeerde vorm naar uw bank worden gestuurd.
  3. Sommige banken sturen een extra bevestigings-PIN naar uw smartphone, die u één keer moet gebruiken om uw transactie te bevestigen.
  4. Als de bankoverschrijving geslaagd is, krijgt MySecondEar een bevestiging en wordt de bestelling onmiddellijk geactiveerd.

Betaling via PayPal

Als u deze betaalmogelijkheid wilt gebruiken, wordt u tijdens het bestelproces rechtstreeks doorgestuurd naar PayPal. Als u al klant van PayPal bent, kunt u gewoon inloggen en betalen met uw gebruikersgegevens. De betaling is bijzonder veilig dankzij de PayPal Kopersbescherming, want als er iets niet lukt, krijgt u uw geld terug.

Als u bij MySecondEar met PayPal betaalt, koppelen wij uw MySecondEar-account aan uw PayPal-account.

Voor u als klant betekent dit dat u zich de volgende keer dat u bij MySecondEar winkelt niet opnieuw voor PayPal hoeft aan te melden.

Dit maakt het mogelijk voor MySecondEar om het bedrag pas van uw PayPal-rekening te incasseren wanneer de goederen daadwerkelijk worden verzonden. Eventuele terugbetalingen en extra betalingen kunnen snel en gemakkelijk worden uitgevoerd met uw gekoppelde PayPal-rekening.

U kunt deze link op elk moment weer verwijderen of een andere PayPal-rekening gebruiken.

Betaling vooraf

Wanneer u vooruit betaalt, wordt uw bestelling verwerkt zodra wij uw betaling hebben ontvangen. Afhankelijk van de kredietinstelling kan het tussen 2 en 4 werkdagen duren voor uw betaling aankomt. De door u bestelde goederen blijven dus voor u gereserveerd totdat de betaling is ontvangen (maximaal 7 dagen).

Wij verzoeken u vriendelijk het factuurbedrag na afronding van uw bestelling over te maken op de volgende rekening.

Bankgegevens:

Rekeninghouder: MySecondEar

Instelling: SOLARIS BANK AG

IBAN: DE821101002252004222

BIC: SOBKDEBBXXX

Voorwerp: Bestelnummer

Betaling met kredietkaart

De volgende creditcards worden geaccepteerd: American Express, Maestro, Mastercard en VISA.

Als u met een creditcard betaalt, wordt u tijdens de bestelprocedure gevraagd uw creditcardgegevens op te geven. Uw gegevens worden uiteraard gecodeerd via de SSL-procedure aan ons doorgegeven. Vervolgens wordt uw kredietkaart rechtstreeks gedebiteerd en wordt uw bestelling rechtstreeks door ons verwerkt.

Om u te beschermen tegen misbruik van uw creditcard, kunnen wij uw gegevens ook controleren wanneer u uw bestelling plaatst. In dat geval ontvangt u van onze klantendienst een vertraagde e-mail ter bevestiging van uw bestelling. De verdere procedure zal u in deze e-mail worden uitgelegd.

Wat kunt u doen als u geen orderbevestiging heeft ontvangen?

Nadat een bestelling met succes is afgerond, ontvangt u een orderbevestiging op het door u opgegeven e-mailadres. Een bestelling is voltooid zodra MySecondEar u een orderbevestiging heeft gestuurd.