Hörgeräte und Hörgerätehersteller aus Deutschland | MySecondEar

Hoortoestellen en fabrikanten van hoortoestellen uit Duitsland

Duitse hoortoestellen vormen een belangrijk onderdeel van de Duitse hoorzitting -akoestische industrie en hebben de afgelopen jaren een goede reputatie gekregen vanwege hun kwaliteit en technologie. In Duitsland zijn er fabrikanten van gehoorapparaten die innovatieve en krachtige apparaten produceren om te voldoen aan de behoeften van dragers van gehoorapparaten.

Een van de beroemdste Duitse fabrikanten van gehoorapparaten is Siemens. Het bedrijf is een van de pioniers van de hoorzitting Nepust -industrie en biedt een breed scala aan hoortoestellen die kunnen worden aangepast aan verschillende types en graden van gehoorverlies. Siemens hoortoestellen staan ​​vooral bekend om hun hoge geluidskwaliteit en intuïtieve werking. In 2015 werden Siemens -gehoorapparaten verkocht aan de Sivantos Group. De technologie wordt echter nog steeds gebruikt met Signia -hoortoestellen.

Een goed bekende fabrikant van gehoorapparaten uit Duitsland is ook audioservice. Het hoofdkantoor van het bedrijf is in Löhne, nu bestaat het bedrijf al meer dan 40 jaar. De gehoorapparaten die door dit bedrijf worden verkocht, zijn beschikbaar in meer dan 30 landen over de hele wereld. Horst Peter Kühne is een akoestiek en een specialist voor gehoorsystemen. In de late jaren zeventig richtte hij zijn bedrijf op, dat nu bekend staat als een audioservice. Hij richtte audioservice op nadat hij veel interessante feiten had geleerd over de voordelige gehoorapparaten in Amerika, die direct in het oor werden geplaatst. Toen kwam hij terug naar Duitsland en richtte het audiobedrijf op. Daarom is in het bedrijf een gespecialiseerd in "In the Ear Devices" voor de oren.

Het bedrijf in Bernafon is ook de moeite waard om opmerkelijk te zijn. Het heeft zijn hoofdkantoor in Zwitserland, maar de fabriek voor in de oorhoorzaken van Bernafon in Berlijn. Het bedrijf, dat deel uitmaakt van Demant Holding, biedt gehoorapparaten voor alle types en diploma's van gehoorverlies en hecht veel belang aan de ontwikkeling van innovatieve technologieën. Bernafon -hoortoestellen staan ​​vooral bekend om hun kwalitatieve en filigraan constructie.

Samenvattend kan worden gezegd dat Duitsland een verscheidenheid aan fabrikanten van gehoorapparaten heeft die apparaten van hoge kwaliteit produceren. Deze fabrikanten bieden gehoorapparaten voor alle types en graden van gehoorverlies en ontwikkelen voortdurend nieuwe technologieën om de kwaliteit van leven van hoortoestellen te verbeteren. Enkele van de bekendste Duitse fabrikanten van gehoorapparaten zijn Siemens en Audio Service. Ze hebben allemaal een goede reputatie verworven in hun kwaliteit en technologie en helpen Duitsland een belangrijke locatie te worden voor de gehoor akoestische industrie.