Hörgeräte lauter stellen: So geht es!

Hoortoestellen zijn luid: zo werkt het!

Moderne hoortoestellen passen hun volume meestal automatisch aan hun omgeving aan. Stille tonen zijn meer versterkt om ze hoorbaarder te maken. U kunt echter ook handmatig het volume van uw hoortoestellen instellen om ze optimaal aan uw wensen aan te passen. Er zijn hier verschillende opties voor:

door "Grip Behind the Ear"

Op het hoortoestel zelf is meestal een volumeregeling in de vorm van een knop of een tandwiel . Afhankelijk van de specifieke instellingen die uw akoestiek voor u heeft gemaakt, zijn de knoppen geprogrammeerd in volume- of programmawijzigingen. Uw akoestiek zal bespreken welke knoppen op uw hoortoestellen voor volume -aanpassing.

Klassiek Verhoog het volume door de volumeregeling bovenaan te drukken of het wiel omhoog te draaien. Voor een betere stabilisatie is het raadzaam om het hoortoestel met de duim te gebruiken en de wijsvinger te gebruiken voor volumeregeling . In de meeste gevallen gaat de volumeverandering gepaard met een signaaltoon die ook stiller of luider wordt. Zodra het hoogste niveau is bereikt, vertoont dit een continue toon.

door afstandsbediening

Tegenwoordig, een groot deel van de goed bekende fabrikanten afstandsbedieningen Aanbiedingen waarmee ze de instellingen van hun hoortoestellen kunnen wijzigen. Naast de programma -verandering kan ook worden gereguleerd met een druk op een knop . De afstandsbedieningen zijn duidelijk gemarkeerd met "+" en "-", waarbij "+" wordt gebruikt om het volume te vergroten .

door smartphone

Een andere optie voor volume-instelling apps van de bijbehorende fabrikant van hoortoestellen voor de smartphone. Hierin kunnen wijzigingen in het volumeniveau worden aangebracht door schuifregelaars of TAP . Deze optie is met name geschikt voor technologie -savvy, omdat er geen extra apparaat moet worden gedragen in de vorm van een afstandsbediening.

Opmerking : Houd er rekening mee dat de volume -instellingen worden gereset bij het wijzigen van het programma of inschakelen en de hoortoestellen inschakelen.