Hörgeräte mit Android verbinden | MySecondEar

hoortoestellen Android

Hoortoestellen om verbinding te maken met Android -apparaten is eenvoudig en biedt gebruikers een verscheidenheid aan voordelen, waaronder de mogelijkheid om audiobestanden rechtstreeks vanuit uw Android -apparaat te streamen en eenvoudig op uw hoortoestellen te drukken.

Verbind hoortoestellen met Android

  1. Zorg ervoor dat uw Android -apparaat Bluetooth heeft geactiveerd. U kunt dit vinden in de instellingen onder "Wireless & amp; Networks" of "verbindingen".

  2. Schakel uw gehoorapparaten in. U zou een indicatie moeten zien dat u zich in de koppelingsmodus bevindt.

  3. Open de instellingen op uw Android -apparaat en selecteer "Bluetooth".

  4. Activeer Bluetooth als het nog niet is geactiveerd.

  5. Tik op "Apparaten in de buurt" of "Vind apparaten" om te zoeken naar beschikbare Bluetooth -apparaten.

  6. Selecteer uw hoortoestellen uit de lijst met beschikbare apparaten. Mogelijk kunt u een code of pin invoeren om de verbinding tot stand te brengen.

  7. Zodra de verbinding tot stand is gebracht, moeten uw hoortoestellen worden weergegeven in de lijst met verbonden apparaten. Je zou nu in staat moeten zijn om muziek of andere audio -inhoud te spelen via je hoortoestellen.

  8. Het is belangrijk op te merken dat hoortoestellen met Android -apparaten mogelijk niet alle functies ondersteunen die beschikbaar zijn op iPhone -apparaten. Sommige modellen voor gehoorapparaten die zijn verbonden met Android -apparaten bieden bijvoorbeeld mogelijk niet de optie om te bellen met spraakopdrachten of meldingen van bepaalde apps te ontvangen. Het is daarom belangrijk om de functies en beperkingen van uw hoortoestellen zorgvuldig te controleren voordat u deze verbindt met uw Android -apparaat.

    Als u moeite hebt om uw hoortoestellen met uw Android -apparaat te verbinden, zijn er enkele dingen die u kunt proberen het probleem op te lossen. Allereerst moet u ervoor zorgen dat uw Android -apparaat zich op de nieuwste software -update bevindt en dat uw hoortoestellen volledig zijn opgeladen. Als het probleem blijft bestaan, kunt u proberen uw Android -apparaat en hoorapparaten in te schakelen en uit te schakelen om de verbinding te resetten. Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kan het de moeite waard zijn om contact op te nemen met de fabrikant van de hoortoestel of een akoestiek van het gehoorapparaat om verdere ondersteuning en hulp te krijgen.