Hörgeräte reinigen mit Ultraschall: Ultraschallreiniger für Hörgeräte

Schone hoortoestellen met echografie: Ultrasone Cleaner voor gehoorapparaten

stof, cosmetica, cerumen, zorgproducten - gehoorapparaten worden elke dag blootgesteld aan tal van factoren die kunnen leiden tot vervuiling of constipatie . Om de levensduur van de alledaagse voorwerpen zo lang mogelijk te behouden, moet u daarom niet doen zonder dagelijks schoonmaken en drogen ! U kunt onze ultieme gids vinden voor het reinigen en drogen van het gehoorapparaat

In het schoonmaakproces zelf zijn er nog een paar punten om te overwegen. Enerzijds in relatie tot de gebruikte materialen : iedereen die huishoudelijke artikelen of schoonmaakmiddelen uit de opslagruimte gebruikt, kan zijn hoortoestellen duurzaam beschadigen. In plaats daarvan moet special curatietools en producten worden gebruikt. Aan de andere kant is het drogende proces beslissend. Dit zou vooral één ding moeten zijn: grondig. Omdat water ook ernstige schade aan uw hoortoestel kan veroorzaken. Hier worden gebruikt om droog te boksen of -kapseln .

Ultrasone bad voor gehoorapparaten

Hoortoestellen mogen nooit in water worden geplaatst met hun fijne technologie ! Dienovereenkomstig worden alleen externe, verwijderbare delen van de gehoorapparaat-umbrella, otoplastiek en geluidslang, als er geen ex-listener is ingeperkt -kan in het ultrasone bad. Met behulp van ultraviolet licht worden bacteriën en champignons binnen enkele minuten geëlimineerd. Voor echografie, geen afzonderlijk reinigingsmiddel is vereist, is hier alleen voor helder water voldoende voor.

Denk aan uw hoortoestel na het schoonmaken uitgebreid . De afzonderlijke onderdelen kunnen alleen in een volledig droge toestand worden geassembleerd. U kunt meer te weten komen over drogen in onze gids .