Hörgeräte zum Nulltarif

nul tarief hoorapparaat cashmodellen- de oticon jet

Het is nooit mogelijk geweest om premium hoortoestellen te kopen voor nul tarief - dus dit is een absolute nieuwigheid op de markt voor hoortoestel:

Bij MySecandear heb je de mogelijkheid om de Oticon Jet te kopen voor 0 €*! Met de Oticon -jet krijg je de opvolger van de beroemde Optn's hoortoestellen en dus een veelbelovend apparaat.

doe nu niet-bindende vragen & GT;

hoortoestellen voor nul tarieffuncties in vergelijking

> functies oticon jet Gemiddelde kassa Equalizer 8 kanalen 6 kanalen smartphonekoppeling ja nee bluetooth streaming ja nee aanpassing op afstand mogelijk ja nee ontwerp ric (subtiel) hdo (massief)

De technische omstandigheden en mogelijkheden veranderen tegenwoordig snel. Dit is hoe telefoontjes, chatberichten, e -mails, smart -tv's en talloze apps een steeds groter deel van ons leven innemen. Dus waarom zou uw hoortoestel niet worden aangepast aan de technische omstandigheden? Oticon Jet -hoortoestellen kunnen gemakkelijk worden verbonden met de elektronische apparaten van het dagelijks leven via Bluetooth - dus ze beperkt haar gehoorschade niet in elk gebied van het leven!

Dien nu niet-bindende vragen in & GT;

Alle hoortoestel Cashmodellen 2023 op MySecandear

*MySecandear hoortoestellen bij nul tarief: voor leden van een wettelijke ziektekostenverzekering met voordelen en een ear medisch recept. Plus de wettelijke extra betaling van € 10 per gehoorapparaat.