Interton Hörgeräte: Move, Ready - Erfahrungen & Modelle

Interton hoortoestellen

Het bedrijf genaamd Interton bestaat nu al meer dan 60 jaar. Het bedrijf werd opgericht in Keulen in Duitsland. Vandaag behoort het bedrijf tot de Deense GN -groep. Het doel is om goedkoop te produceren, aan de andere kant om functionele hoortoestellen te produceren. De mens moet op een ongecompliceerde manier opnieuw beter kunnen horen en de gehoorverliezen compenseren. De hoortoestellen worden door Interton verkocht in meer dan 70 landen wereldwijd.

Als u ondanks uw gehoorverlies actief aan de actie wilt deelnemen, moet u een goed hoortoestel overwegen. De technische ontwikkeling is de afgelopen jaren sterk gevorderd. De behuizing wordt kleiner, maar de moderne hoortoestellen schitteren met de nieuwste digitale technologie en prestaties.

het bedrijf Interton

In 1962 werd het bedrijf Interton opgericht door Hans Herbert Türk en Helmuth J. Türk in de Duitse stad Keulen. Interton maakt sinds 2005 slechts deel uit van de Deense GN -groep. Het doel van het bedrijf is om mensen met gehoorproblemen een beter leven te geven door "essentiële hoorzitting".

De focus ligt op:

  • Prijs-prestatieverhouding
  • Eenvoudige bewerking
  • Compactheid
  • Comfort
  • Taalverstaanbaarheid

Deze apparaten worden door Intertone verkocht in meer dan 70 landen over de hele wereld.

De nieuwste intertone hoortoestellen

Interton Move

De Interton Moving van GN-Harding is optimaal aangepast aan een actieve levensstijl en biedt draadloze connectiviteit, lange batterijterm van maximaal dertig uur en directe streaming. Met verschillende ontwerpen omvat de Interton Move alle soorten gehoorverlies.

De focus ligt op kristal -duidelijke versterking van akoestische signalen en taal in luide omgevingen - u wilt tenslotte zelfs op oudere leeftijd actief kunnen deelnemen aan discussies. Je kunt met vol vertrouwen interferentie en windgeluiden verbergen, de Interton -beweging dempt op intelligente wijze de geluiden zonder de situatie die kunstmatig verschijnt. Ergonomisch ontwerp en robuustheid maken de Interton de perfecte metgezel in het dagelijks leven.

Strong Computing Power

zodat de Interton Move u op elk gewenst moment een perfecte geluidservaring kan bieden, zijn de apparaten uitgerust met een snel berekenende chip. Dit analyseert de situatie voor u en past uw hoortoestel automatisch aan.

Onmiddellijk klaar voor gebruik

Met slechts drie uur laadtijd is het hoortoestel onmiddellijk beschikbaar voor u met volledige prestaties. De hoorapparaten laden inductief op in het geleverde laadstation. Verbind uw hoortoestellen met uw smartphone en geniet van muziek, podcasts of tv -toon met directe streaming. U kunt de smartphone ook gebruiken als afstandsbediening voor de apparaten en discreet het volume aanpassen of programmawijzigingen uitvoeren.

Interton Ready

De Interton Ready is gemaakt voor iPhone en behandelt alle vormen van gehoorverlies. Het is beschikbaar in vier prestatieniveaus en in de RIC, HDO-, CIC-, ITE- en ITC -ontwerp. De kleine en discrete gehoorapparaten zijn gespecialiseerd in gesprekken in luide omgevingen en bestaan ​​uit huidvriendelijk nanobe materiaal.

U profiteert ook van directe streamingopties voor podcast, muziek en oproepen. Volume- en gehoorprogramma, stel u vast via uw smartphone zonder dat iemand merkt dat u uw hoortoestel aankan. Uw smartphone ondersteunt u ook als u uw hoortoestellen niet kunt vinden. De hoorapparaatzoeker toont u de huidige locatie van uw apparaten.

Dankzij het robuust ontwerp vergezelt het hoortoestel u op lange termijn. GN -technologie garandeert u van hoge kwaliteit bij de productie van de apparaten.

luister individueel met gedefinieerde gehoorprogramma's

Interton Ready biedt u bijvoorbeeld de mogelijkheid om persoonlijke gehoorprogramma's voor muziek in te stellen. Dit geeft je de Interton gereed een geluidskwaliteit en geluidskleur die volledig is afgestemd op je behoeften.

Ruis wordt gefilterd door de apparaten en taal wordt voor hen versterkt. U kunt het gehoorprogramma zelf selecteren of het intelligente automatisch automatisch van uw apparaten gebruiken. Vervolgens past uw hoortoestel aan de respectieve situatie aan zonder uw interventie. Als gevolg hiervan kunt u actief deelnemen aan het gesprek in luide omgevingen.

De technologieniveaus en verschillen van intertone hoortoestellen

De meeste Interton -producten hebben in totaal vier prestatieniveaus. Deze verwijzen ook naar de prijs van de gehoorapparaten. Bij Interton is er het hoogste technologieniveau met het nummer 6. Als u een hoge normen hebt of een actieve levensstijl onderhoudt, is technologieniveau zes bijzonder geschikt voor gehoorapparaten van Intertone.

Anders heb je ook de optie om te kiezen voor een gemiddeld technologieniveau van drie en vier, en dergelijke intertone hoortoestellen zijn ook beschikbaar. Als u typische gehoorsituaties heeft die voorspelbaar zijn en de vereisten in uw dagelijkse leven eenvoudig zijn, kan dit technologieniveau vier of drie zijn.

Het eenvoudigste technologische niveau voor intertone hoortoestellen verwijst naar het technologieniveau met het nummer 2. Dit niveau is geschikt voor discussies over kleine groepen in een rustige omgeving, één-op-één discussies en supporters die minder sociaal actief zijn. Natuurlijk kun je er ook een goede tv mee maken.

Interton hoortoestellen app & amp; Accessoires

De hoortoestellen van Interton bieden extra functies met de accessoires die door de fabrikant worden verstrekt. Centrale functies van de hoortoestellen kunnen worden bestuurd door middel van een intertone -app.

  • Interton Sound App - verloren hoorapparaten zijn te vinden met de Interton Sound -app. Bovendien worden draadloze verbindingen met televisie of I-POD bestuurd met de Interton Sound-app. De app biedt ook de mogelijkheid om persoonlijke voorkeuren van het gehoorprogramma op te slaan. De hoortoestellen zijn voor-Iphone gemaakt en kunnen directe streaming met Apple-apparaten en extra functies toestaan ​​bij het gebruik van het met een Apple-apparaat.
  • TV streamer 2 - De tv -streamer 2 dient om de televisietint rechtstreeks in de hoortoestellen te streamen. Verbindingen met stereosystemen of computers zijn ook mogelijk.
  • Multi Mic - De multi -microfoon ondersteunt de versterking in gesprekken van een afstand of kan worden gebruikt als tabelmicrofoon.
  • Telefoonclip 2 - De telefoonclip 2 verzendt muziek en belt toon naar de hoortoestellen. Dit kan worden bestuurd via de geluids -app.
  • afstandsbediening 2 - De afstandsbediening 2 biedt een snelle manier om basisfuncties van de hoortoestellen te regelen. Hierdoor kunnen volume en programma's worden ingesteld en informeren over de laadstatus. Bovendien kan de afstandsbediening worden verbonden met de multi-mic.