Kopfhörer für Hörgeräteträger: Hörgeräte und Kopfhörer - geht das?

hoortoestellen en hoofdtelefoons - is dat mogelijk?

Hoofdtelefoons zijn onmisbaar uit het leven van de overgrote meerderheid. Maar wat gebeurt er als het horen van zwakte wordt bepaald en het dragen van een hoortoestel wordt voorgeschreven? Je hoeft het niet te doen zonder naar muziek te luisteren. In dit artikel kunt u erachter komen welke opties zich voordoen voor het dragen van hoortoestellen en koptelefoon

Hoofdtelefoons voor dragers van hoortoestel: kun je een hoofdtelefoon dragen met hoorapparaat?

?

De vraag of hoofdtelefoon kan worden gedragen ondanks hoortoestellen moet op een gedifferentieerde manier worden bekeken. Als u een IDO -gehoor draagt, is de zoekopdracht naar hoofdtelefoon relatief eenvoudig . Of ik nu al deze modellen op of over-ear hoofdtelefoon heeft op.

& lt; ü & gt; In het geval van een hdo of ric hoor-apparaat zijn het meest geschikt over-ear hoofdtelefoon. voor ric en rite modellen Mocht het worden bereikt op bijzonder grote hoofdtelefoon, omdat de hoofdtelefoon storen zou kunnen zijn als ze niet volledig over de microfoon passen. Omdat de hoortoestellen dus externe ruis zouden absorberen. Het moet ook worden betaald aan een voldoende verwijdering van de hoortoestelmicrofoon uit de luidspreker van de hoofdtelefoon om feedback te voorkomen.

Uiteindelijk is het raadzaam om verschillende hoofdtelefoons te testen met betrekking tot hun individuele voorkeuren . Dus de zoekopdracht kan een tijdje duren en het moeilijk maken om te maken, afhankelijk van het model.

hoortoestellen gebruiken als koptelefoon

Als u uw hoofdtelefoononderzoek wilt omzeilen, kunt u ook bewust een modern hoortoestel kiezen met Bluetooth en streamingfunctie . Deze hoortoestellen kunnen onder andere worden gebruikt als hoofdtelefoonvervanging , en bieden soms afzonderlijke muziekprogramma's aan waarin u uw luisterervaring kunt perfectioneren. Dus je bewaart de aankoop van extra koptelefoons en geniet van muziek, podcast en navigatie rechtstreeks door de uitvoer van je hoortoestellen.

hoofdtelefoon met hoortoestelfunctie

Op keer hoor je de omgekeerde conclusie dat hoofdtelefoons kunnen worden gebruikt als hoortoestellen en dus de functies van beide apparaten aannemen. Vooral Apple heeft een relatief breed scala aan nuttige functies als het gaat om gehoorfuncties. Een medisch hoortoestel vervangt de hoofdtelefoon niet . U kunt meer te weten komen over het gebruik van AirPods als vervanging van hoortoestel hier .