ReSound Hörgeräte: ReSound ONE | Erfahrungen & Test 2024

Resound Experience Report

Deze video gaat over een van de beste hoortoestellen van de fabrikant ​​resound - De Resound One . Niklas draagt ​​al meer dan 20 jaar gehoorapparaten en deelt zijn ervaringen met de Resound One .

Belangrijk: het is een subjectieve beoordeling van zijn eigen draagervaring, die op geen enkele manier van toepassing is op elke drager van hoortoestel. Als u advies nodig hebt bij het kiezen van een hoortoestel, neem dan contact op met onze luisterconsultants.

Ik ben geïnteresseerd in resound-hoorapparaten & gt; & gt;

de Resound one is met een extra geïntegreerde microfoon-the M & amp; rie luisteraar - uitgerust, die zich opvalt van zijn voorgangersmodellen. De m & amp; rie luisteraar zit subtiel in het oor, geluiden en geluiden worden meestal waargenomen door gebruikers, alleen in een moeilijkere situaties is gebruikt op de microfoons van de hoortoestel . De gebruikelijke functie van a ontvanger-in-canal hörgeräts blijft, maar de gehoorapparaat aan de respectieve oorvorm van de gebruiker. Het is een doel op een hoger niveau van het model om zo natuurlijk mogelijk te luisteren, dus het werd overwogen met een open constructie om het "tunneleffect" te vermijden (holle toon bij het spreken). Bovendien creëert de één een geluid dat is gebaseerd op het natuurlijke verwerkingsproces van luisteren in de hersenen.

de Resound One Hiermee kunt u zich concentreren op de essentiëles in lawaaierige situaties. Straatgeluid wordt bijvoorbeeld alleen waargenomen. Hier moet u niet worden geleid door de eerste veronderstelling dat u erger hoort, omdat talen heel duidelijk worden gemarkeerd. De bijbehorende app biedt extra aanpassingen en nadruk op taal. Hier kan het spreken van 'spraakduidelijkheid' nog meer worden benadrukt. Er moet echter op worden gewezen dat dominante sprekers erg aanwezig zijn en sterker worden gehoord. Maar ook dit kan worden aangepast in de app Door de functie 'hoor iedereen'.

In het gebied van de app , is de ongecompliceerde connectiviteit via Bluetooth positief. Andere nuttige functies van de applicatie zijn de acceptatie van oproepen of de navigatie direct via gehoorapparaat , waarbij het volume ook varieert van variabele via app kan worden aangepast. Luisteren naar muziek (met koepels) creëert ook een solide geluid en is daarom bevredigend. Uiteindelijk moet worden benadrukt dat de externe aanpassing één -way -free werkt en ook kan worden uitgevoerd.

Nadelen van de Resound een 9 m & amp; rie zijn kleinere tekorten bij het luisteren in hallenkamers-here andere gehoorapparaten leverde betere resultaten op. Bovendien moet worden bekritiseerd dat gedeeltelijk fluitende geluiden plaatsvinden in het stuur van losse luisteraars, evenals bij het luisteren naar muziek van Over-ear. De sterke demping van achtergrondruis kan aanvankelijk als ongebruikelijk worden ervaren. Bovendien is de ruimtelijke perceptie behoefte aan verbetering om de benadrukken van bijzonder dominante sprekers te vergroten.

Concluderend moet worden opgemerkt dat de ervaringen met de respectieve gehoorapparaat kunnen variëren met het gehoorsensatie. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, die raadzaam zijn, afhankelijk van de sterkte van het gehoorverlies. Advies en het aanpassen van het apparaat aan uw individuele behoeften door onze professionals op het gebied van gehoorzorg wordt aanbevolen.