Verzendkosten & Levertijden

Hoortoestellen worden gratis naar u verzonden binnen Europa. Hoortoestelaccessoires en batterijen zijn ook vrij van verzendkosten als de bestelwaarde minstens 29€ is (99€ buiten Duitsland en 149€ in Zwitserland). Verzendkosten van €2,90 (€9,90 buiten Duitsland) zijn van toepassing voor bestellingen onder de €29.

Binnen de EU verzenden wij pakketten met onze verzendpartner DHL. Zodra ons pakket aan onze partner is overhandigd, ontvangt u van ons een verzendbevestiging per e-mail. In de e-mail vindt u uw zendingnummer (ID) en een link waarmee u de bestelling kunt volgen.

Hier kunt u naar de zending tracking van DHL >>

Bestellingen voor onze internationale klanten (buiten de EU) worden verzonden via DHL Express Service, zodat uw pakket binnen 2-5 dagen aankomt (Wegens de huidige leveringsmoeilijkheden kan het bij sommige producten langer duren).

Voor bestellingen naar derde landen vermelden wij de BTW/taxen op de factuur.

Levertijden

Wij maken over het algemeen onderscheid tussen hoortoestellen en accessoires of vervangingsonderdelen.

Voor hoortoestellen is de levertijd momenteel ongeveer 14-21 dagen, afhankelijk van de fabrikant en de zorgverzekeraar.

Voor accessoires en reserve-onderdelen bedraagt de levertijd ongeveer 3-5 werkdagen.

De precieze levertijd voor hoortoestellen hangt er ook van af of u een wettelijke of particuliere ziektekostenverzekering hebt. Onze klantendienst zal u dat graag nader uitleggen. U kunt ze bereiken op 030 3080 6040

Hoe ontvangt u uw rekening?

De factuur van uw bestelling zal in uw pakket worden bijgesloten. Als u de factuur niet meer kunt vinden, neem dan contact op met onze klantenservice op service@mysecondear.de. Wij sturen u dan ook met plezier de factuur per e-mail.