Verzendkosten & amp; Levertijd

gehoorapparaten worden gratis naar u verzonden binnen Europa. Accessoires en batterijen van gehoorapparaten zijn ook vrij van verzending van een bestelwaarde van minimaal € 49 (€ 99 buiten Duitsland en € 149 in Zwitserland). Verzendkosten van € 4,90 (€ 9,90 buiten Duitsland) zijn van toepassing onder een bestelwaarde van € 49.

Binnen de EU verzenden we pakketten met onze verzendpartner DHL. Zodra ons pakket aan onze partner is overgedragen, ontvangt u een verzendbevestiging per e -mail. In de e -mail is er uw verzendnummer (ID) en een link waarmee u de bestelling kunt bijhouden.

hier is het volgen van de dhl & gt; & gt; < /A>

Bestellingen voor onze internationale klanten (buiten de EU) worden verzonden door DHL Express Service, zodat uw pakket binnen 2-5 dagen aankomt (vanwege de huidige leveringsproblemen kunnen sommige producten op langere levertijden optreden).

Voor bestellingen in het derde land tonen we btw/besturing op de factuur.

Leveringstijden

We onderscheiden ons in principe tussen gehoorapparaten en accessoires of reserveonderdelen. Voor gehoorapparaten is de levertijd momenteel ongeveer 14-21 dagen, afhankelijk van de fabrikant en een ziektekostenverzekering. In het geval van accessoires en reserveonderdelen bedraagt ​​de levertijd ongeveer 2-4 werkdagen. Als het gewenste item echter niet op voorraad is, kan dit de levertijd verhogen tot ongeveer 7-10 werkdagen.

De exacte levertijd van gehoorapparaten hangt ook af van of ze legaal of privé zijn verzekerd. Onze klantenondersteuning zal dit graag nader uitleggen. U kunt dit bereiken op 49 3080 6040 (Duitsland), +43 720 816056 (Oostenrijk) of +41 43508 46 42 (Zwitserland).

hoe kom je aan je factuur?

De factuur voor uw bestelling wordt opgenomen in uw pakket. Als u de factuur niet meer kunt vinden, neem dan contact op met onze klantenservice op service@mysecontear.de . We sturen u graag de factuur per e -mail.