Hörgeräte-Hersteller und -marken: Preise & Erfahrungen

Fabrikanten en merken van hoortoestellen: prijzen & amp; Ervaringen

hoortoestellen zijn kleine apparaten die mensen met gehoorverlies helpen om beter te horen. Er zijn veel verschillende fabrikanten van gehoorapparaten die op de markt te vinden zijn. Het kan daarom moeilijk zijn om het beste voor uw behoeften te kiezen. In dit artikel zullen we een kijkje nemen in enkele van de beste fabrikanten van gehoorapparaten, waaronder audioservice , Bernafon hansaton , oticon , philips> Philips hoorapparaten , phonak , ​​resound , Signia , starkey , unitron en widex .

fabrikant van hoortoestellen

In de hoortoestelindustrie zijn er enkele grote bedrijfsgroepen die wereldwijd werken en een verscheidenheid aan gehoorapparaten en diensten bieden. Deze omvatten Sonova Holding AG, William Demant Holding, WS Audiology, GN -winkel Nord en Starkey Hearing Technologies .

Sonova Holding AG

Sonova is een Zwitsers bedrijf dat al meer dan 50 jaar in de hoortoestelsector werkt. Het bedrijf biedt een breed scala aan gehoorapparaten en geschikte accessoires en beheert een netwerk van hoortoestel akoestiek en gehoorcentra over de hele wereld. Het gehoorapparaat stempels geassocieerd met Sonova Holding Ag zijn: phonak , unitron , hansaton .

William Demant Holding

William Demant Holding is een Deens bedrijf en is een van de grootste providers van gehoorapparaten wereldwijd. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van gehoorapparaten voor alle leeftijdsgroepen. De houdgroep omvat de volgende hoortoestellen: oticon , bernafon , Philips gehoorapparaten .

WS Audiology

WS Audiology - met hoofdkantoor in Denemarken en Singapore - is voortgekomen uit de fusie van widex en Sivantos . Het bedrijf is een toonaangevende leverancier van gehoorapparaten. Deze postzegels van hoortoestellen zijn geassocieerd: Signia , whex , Audioservice .

GN -winkel North

GN -winkel Nord is een Deens bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en productie van hoortoestellen en communicatieoplossingen voor professionele en persoonlijke inzet. Deze merken van hoortoestellen behoren tot GN Store North: ​​Resound , Interton, Beltone.

Starkey Hearing Technologies

Starkey Hearing Technologies is een Amerikaans bedrijf dat al meer dan 50 jaar op het gebied van gehoorapparaten werkt. Het bedrijf biedt een breed scala aan gehoorapparaten en accessoires. Bovendien exploiteert u een wereldwijd netwerk van hoortoestel akoestiek en gehoorcentra. starkey is het merkhoedmerk dat wordt verkocht door starkey hoortechnologieën

Marktaandeel van hoortoestellen fabrikant

Volgens Statista*is het wereldwijde marktaandeel (vanaf 2019) als volgt verdeeld:

  • Sonova: 31%
  • Demant: 30%
  • Sivantos / Widex: 19%
  • GN Resound: 15%
  • Starkey: 4%
  • Anderen: 1%

Over het algemeen bieden deze bedrijfsgroepen een verscheidenheid aan gehoorapparaten en diensten die mensen helpen met gehoorverliezen om een ​​actief en zelf bepaald leven te leiden. Ze spelen een leidende rol in de hoortoestelindustrie omdat ze helpen de kwaliteit van leven van mensen te verbeteren.

Merken van hoortoestellen

audioservice

audioservice is een Duitse fabrikant van gehoorapparaten die al meer dan 70 jaar zaken doen. Het bedrijf biedt een breed scala aan gehoorapparaten voor verschillende behoeften en prijsklassen. Bekende modellen zijn: stemming , ite/itc li , quix , stilin .

Bernafon

Bernafon is een Zwitserse fabrikant van gehoorapparaten die al meer dan 70 jaar zaken doet. Het bedrijf heeft een breed scala aan gehoorapparaten ontwikkeld voor verschillende behoeften en prijsklassen. Bekende modellen zijn: alpha , entra a , Zerena , viron , loox < /A>.

Hansaton

hansaton is een Duitse fabrikant van gehoorapparaten die al meer dan 50 jaar zaken doen. Het bedrijf biedt een breed scala aan gehoorapparaten voor verschillende behoeften en prijsklassen. Bekende modellen zijn: sound stratos , jazz stratos , versla Stratos .

oticon

oticon is een Deense fabrikant van gehoorapparaten die al meer dan 100 jaar zaken doen. Het bedrijf biedt een breed scala aan gehoorapparaten voor verschillende behoeften en prijsklassen. Bekende modellen zijn: meer , jet , eigen , zirkon , xte .

Philips hoortoestellen

Philips gehoorapparaten is een toonaangevende fabrikant ter wereld van gehoorapparaten. Het bedrijf biedt een breed scala aan gehoorapparaten voor verschillende behoeften en prijsklassen. Ric "> Hearlink Ric , Hearlink ido , Hearlink hdo , Hearlink Power hdo .

phonak

phonak is een Zwitserse fabrikant van gehoorapparaten die al meer dan 70 jaar zaken doen. Het bedrijf biedt een breed scala aan gehoorapparaten voor verschillende behoeften en prijsklassen. Bekende modellen zijn: audeo lumity , audeo life , audeo fit , virto paradise , virto paradise titanium , audeo paradise , Naida Paradise .

Resound

​​Resound is een Deense fabrikant van gehoorapparaten die al meer dan 70 jaar zaken doen. Het bedrijf biedt een breed scala aan gehoorapparaten voor verschillende behoeften en prijsklassen. Bekende modellen zijn: omnia , aangepast , One , sleutel , Enzo Q .

Signia

Signia is een fabrikant van gehoorapparaten die al meer dan 100 jaar zaken doen. Het bedrijf biedt een breed scala aan gehoorapparaten voor verschillende behoeften en prijsklassen. Bekende modellen zijn: styletto ax , pure axe , insio ax , zijde x , Active , beweging x .

starkey

starkey is een Amerikaanse fabrikant van gehoorapparaten die al meer dan 50 jaar zaken doen. Het bedrijf biedt een breed scala aan gehoorapparaten voor verschillende behoeften en prijsklassen. Bekende modellen zijn: evolv ai , livio , Soundlens Synergy .

Unitron

Unitron is een Canadese fabrikant van gehoorapparaten die al meer dan 50 jaar zaken doen. Het bedrijf biedt een breed scala aan hoortoestellen voor verschillende behoeften en prijsklassen., anna blu , Stride Blu .

widex

widex is een Deense fabrikant van gehoorapparaten die al meer dan 70 jaar zaken doen. Het bedrijf biedt een breed scala aan gehoorapparaten voor verschillende behoeften en prijsklassen. Bekende modellen zijn: moment pure , moment , vergroten

Samenvatting

Er zijn nog steeds veel kleine fabrikanten van gehoorapparaten op de markt, en het is belangrijk om de tijd te nemen om erachter te komen welk gehoorapparaat het beste bij uw behoeften past. Een hoortoestel akoestiek of een KNO -arts kan u helpen een hoortoestel te kiezen en ervoor te zorgen dat het correct is ingesteld, zodat u de best mogelijke luisterervaring hebt.

Over het algemeen zijn er veel uitstekende fabrikanten van gehoorapparaten op de markt, en met een beetje onderzoek en ondersteuning kunt u het hoortoestel vinden dat het beste bij u past.

*https: //www.statista.com/statistics/1087388/global-hear-aid-market-hare-by-company/