Hörgeräte-Test 2024 - Hörgeräte Testsieger

Vergelijking van hoortoestel: testapparaat Test 2023

Voor het volgende artikel hebben we de nieuwste hoortoestellen van verschillende fabrikanten vergeleken en rapporteren die een van de geteste we aanbevelen.

van tevoren moet worden gezegd: Er is geen universeel gehoorapparaat voor iedereen . Hoortoestellen zijn medische hulpmiddelen die moeten worden aangepast aan hun behoeften. Overeenkomstig

Naast dit artikel bent u van harte welkom om de bijbehorende youtube video .

Als u vragen hebt over de keuze van de gehoorapparaat, zal ons team van horende carrières en consultants u graag helpen. Neem indien nodig contact met ons op of bereik ons ​​telefonisch op +49 30 3080 6040 (Duitsland), +43 720 816056 (Oostenrijk) of +41 43508 46 (Zwitserland)!

hoorapparaat test winnaar 2023

1e plaats - Het beste gehoorapparaat 2023: oticon real

>

informatie over de oticon real is hier te vinden: oticon real

De oticon real is de opvolger van de oticon meer . Oticon Real is een hoortoestel dat wordt aangedreven door het nieuwe Polaris R -platform met realound -technologie. Oticon real vermindert de gehoorspoging met 22% met de nieuwe plotselinge geluidsstabilisator en is ontworpen om de echte geluidspronkjes nog beter te verwerken, inclusief een unieke functie om wind en interferentie te voorkomen.

Ik ben geïnteresseerd in de oticon real & gt; > ontwerp ric positie Achter het oor maat Klein Equalizer tot 24 kanalen bluetooth ja oplaadbaar ja prijs Van € 1.490 (per oor)

2e plaats: starkey evolv ai

De resound omnia is hier te vinden: resound omnia

Vooral voor mensen met gehoorschade, akoestische details in het dagelijks leven gaan vaak ten onder. Maar het is precies horen dat ons combineert met onze geliefden en de wereld tastbaar maakt. Resound heeft dit probleem aangenomen en een gehoorapparaat gemaakt met de Omnia , die details maakt van alle richtingen van uw geluidsomgeving die voor u toegankelijk is.

Ik ben geïnteresseerd in de Resound Omnia & gt; & gt; > ontwerp ric positie Achter het oor maat Klein Equalizer tot 17 kanalen bluetooth ja oplaadbaar ja prijs van € 1.390 (per oor)

4e plaats: Phonak audeo lumity

De Signia Pure Axe is hier te vinden: Signia Pure Axe

De Signia Pure Charge & amp; Go Axe is een HDO-gehoorapparaat met ex-listener, oplaadbaar en een van de eerste hoortoestellen die het augmented xperience-platform gebruikt. De Signia Pure Charge & amp is beschikbaar; Ga ook bijl met een geïntegreerde T-coil. In het laatste model kunt u een langere levensduur van de batterij verwachten en een groter ontwerp.

De Signia-app biedt zijn gebruikers het 'allround zorgeloos pakket' omdat het alle bestaande Signia-apps in één combineert. Dit omvat ook telecare en de Signia Assistant in de app. Met behulp van de Signia -app kunt u het volume en het programma van uw hoortoestel op elk gewenst moment aanpassen. Als u extra ondersteuning nodig heeft, kunt u de Signia Assistant of Telecare gebruiken. Deze twee functies helpen u snel en competent, de Signia Assistant is zelfs 24/7 voor u beschikbaar.

Ik ben geïnteresseerd in de Signia Pure Axe & gt; & gt; > ontwerp ric positie Achter het oor maat Klein Equalizer tot 24 kanalen bluetooth ja oplaadbaar ja prijs van € 990 (per oor)

Beste gehoorapparaat voor taalvermogen - Hoortoestellen van topklasse: oticon real

de oticon real is onze persoonlijke testwinnaar. Het hoortoestel overtuigt in alle situaties - van extreem stille of winderige omgevingen tot open, hallingskamers. Er zijn ook tal van nuttige functies. De verbinding met smartphone, tv of andere apparaten is geen probleem met de Oticon Real. Ons gehoorteamteam kan de Oticon Real volledig aanbevelen!

U moet hier aandacht aan letten bij het kopen van een gehoorapparaat!

Bij het kopen van hoortoestellen moet u ervoor zorgen dat het geselecteerde model en het technologische niveau van uw individuele gehoorvereisten past. Hoe complexer de gehoorbehoeften, hoe hoger het technologieniveau zou moeten zijn. Werkende mensen die regelmatig in grotere groepen handelen en graag veel bewegen, moeten terugvallen op een hoger technologieniveau . Een hoger technologieniveau impliceert meer kanalen en biedt een meer precieze aanpassing van het apparaat.

Het gebruik van advies is logisch om het optimale apparaat voor u te selecteren met professionele hulp. Laat onze gehooradviseurs u ondersteunen.
Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op als u geïnteresseerd bent of ons telefonisch bereiken op +4930 3080 6040 (Duitsland), +43 720 816056 (Oostenrijk ) of +41 43508 46 42 (Zwitserland)!

Internet versus specialistische handel - Is een hoortoestel digitaal mogelijk?

?

Dit is en is zelfs veel comfortabeler! Dit zijn de nodige stappen om een ​​hoortoestel online met succes van ons te verwerven:

 1. U aanvraagt ​​een aanbieding voor uw gewenste hoortoestel. Als u nog niet zeker weet welk gehoorapparaat het juiste is, is ons hoorteam voor u beschikbaar en kies het juiste gehoorapparaat voor uw behoeften samen met u.
 2. Uw persoonlijke gehooradviseur neemt contact met u op om mogelijke open vragen te verduidelijken.
 3. U stuurt uw gehooradviseur de huidige regulering van uw ENT -arts met hoortest per e -mail.
 4. Als u de ‘OK’ geeft, maakt u een individuele bestelling voor u en stuurt u u de juiste bestellink.
 5. per e -mail
 6. Nadat u naar alles hebt gekeken, kunt u de bestelling onafhankelijk doen of dit samen met uw gehooradviseur doen.
 7. Nu worden uw hoortoestellen gereed gemaakt voor verzending. Op basis van uw hoortest zijn de apparaten vooraf ingesteld en per post naar uw huis gestuurd.
 8. Na het ontvangen van de gehoorapparaten wordt de aanpassing op afstand met uw persoonlijke contact van onze akoestische afdeling aangepast om uw apparaat nog beter te matchen. Het verloop van de externe aanpassing wordt vooraf in detail uitgelegd.
 9. U ziet: de online aankoop Bij MySecandear is allesbehalve ingewikkeld en ook uiterst comfortabel voor u. Het is het beste om de eerste stap rechtstreeks te zetten en een niet -bindend verzoek te doen. We kijken ernaar uit je te zien!

  doe nu niet-bindende vragen & GT;