Hörgeräte Test 2021 - Die besten Hörgeräte im Vergleich

Innovaties hoortoestellen 2021 - Deze hoortoestellen zijn aan te bevelen!

Voor het volgende artikel hebben wij de nieuwste hoortoestellen van verschillende fabrikanten vergeleken en u gemeld welke van de geteste WIJ aan te bevelen vinden.Laten we beginnen met te zeggen dat er geen universeel hoortoestel is voor iedereen. Hoortoestellen zijn medische apparaten die aan uw behoeften aangepast moeten worden. De keuze van een hoortoestel is dus zeer individueel.

Naast dit artikel kunt u ook de bijbehorende YouTube video bekijken.

Als u vragen hebt over het kiezen van een hoortoestel, dan zal ons team van audiciens en adviseurs u graag helpen. Als u vragen heeft, neem dan hier contact met ons op of bel ons op +49 30 3080 6040 (Duitsland), +43 720 816056 (Oostenrijk) of +41 43508 46 42 (Zwitserland)!

1e plaats - Het beste hoortoestel: Phonak Audeo Paradise 90

U kunt de Phonak Audeo Paradise 90 hier vinden: https: //www.mysecondear.de/products/phonak-audeo-paradise

De Phonak Audeo Paradise is de opvolger van de Phonak Audeo Marvel en biedt alle favoriete functies die voor het eerst werden geïntroduceerd in de Marvel. U krijgt nog steeds een universele Bluetooth-verbinding, handsfree bellen, oplaadbaarheid met lithium-ion, een volledige reeks draadloze accessoires en nog veel meer. De Paradise serie lijkt ook erg op de Audéo Marvel. Aan de buitenkant zijn de vormfactoren bijna niet te onderscheiden van de vorige generatie, waarbij Phonak nog steeds twee oplaadbare modellen en twee modellen met wegwerpbatterijen aanbiedt. Er is de variant met de standaard 312 batterijen of de variant met de 13 batterijen, die een paar dagen langer meegaan dan de standaard variant, maar ook iets groter zijn.

Ontwerp RIC
Positie Achter het oor
Maat Klein
Equalizer 20 kanalen
Bluetooth Ja
Oplaadbaar Ja
Prijs Vanaf 990€ (per oor)
Marktintroductie Augustus 2020

2e plaats: Oticon More 1

De Oticon More 1 is hier te vinden: https: //www.mysecondear.de/products/oticon-more

Oticon More is een onopvallend oplaadbaar model dat u toegang geeft tot alle relevante geluiden. Oticon More met de geïntegreerde Polaris™ microchip helpt de hersenen bij het verstaan van geluid en is eenvoudig te gebruiken dankzij een multifunctionele knop voor volume- en programmabediening. Hij is voorzien van draadloze Bluetooth-technologie voor een draadloze verbinding met uw favoriete apparaten. Op de Polaris™ intelligente microchip zit het Deep Neural Network (DNN) - een technologie die is getraind met meer dan 12 miljoen levensechte geluidsscènes om ervoor te zorgen dat elk geluid met detail en helderheid wordt weergegeven.

Oticon More getuigenis

Ontwerp RIC
Positie Achter het oor
Maat Klein
Equalizer 24 kanalen
Bluetooth Ja
Oplaadbaar Ja
Prijs Vanaf 1.290€ (per oor)
Marktintroductie december 2020

3e plaats: ReSound One 9

U kunt de ReSound One 9 hier vinden: https: //www.mysecondear.de/products/resound-one

In tegenstelling tot zijn voorgangers is de ReSound One uitgerust met een extra microfoon op de ontvanger. Het hoortoestel maakt dus gebruik van de vorm van de oren van de gebruiker en past het geluid daar zo goed mogelijk op aan. Tegelijkertijd behoudt het de vertrouwde functie van een ontvanger-in-het-kanaal hoortoestel. Het open ontwerp voorkomt het "tunneleffect" (hol geluid bij het spreken). Het model is erop gericht het gehoor zo natuurlijk mogelijk na te bootsen. Om dit te doen, gebruikt het de verwerkingsprocedures in de hersenen. Het produceert een geluid dat bedoeld is om het hoorproces in de hersenen te ondersteunen.

ReSound ONE getuigenis

Ontwerp RIC
Positie Achter het oor
Maat Klein
Equalizer 17 kanalen
Bluetooth Ja
Oplaadbaar Ja
Prijs Van 990€ (per oor)
Marktintroductie Augustus 2020


4e plaats: Starkey Livio Edge AI 2400

De Starkey Livio Edge AI 2400 vindt u hier: https: //www.mysecondear.de/products/starkey-livio

De Starkey Livio biedt zijn drager een goede geluidskwaliteit, draadloze connectiviteit en effectieve versterking, zelfs in moeilijke luistersituaties. De nieuwe "Hearing Reality"-technologie van Starkey beperkt achtergrondlawaai tot een minimum en bootst het natuurlijke gehoor na. Telefoongesprekken, berichten en muziek worden rechtstreeks in het oor gestreamd. Het hoortoestel past zich automatisch aan de desbetreffende hoorsituatie aan.

De Starkey Livio hoortoestellen bieden 24 uur ondersteuning per toestel en kunnen worden opgeladen met de oplader. Met de mobiele lader kunnen de toestellen tot drie keer worden opgeladen wanneer dat nodig is, zelfs onderweg.

Ontwerp RIC
Positie Achter het oor
Maat Klein
Equalizer 24 kanalen
Bluetooth Ja
Oplaadbaar Ja
Prijs Van 600€ (per oor)
Marktintroductie Mei 2020

5e plaats: Signia Styletto 7X

De Signia Styletto 7X is hier te vinden: https: //www.mysecondear.de/products/signia-styletto-x

De Signia Styletto X is een over-het-oor hoortoestel met een elegant oplaadbaar ontwerp. Het is een bijzonder slank RIC apparaat. Volgens Signia is het een van de eerste apparaten die er zo onopvallend uitzien. De oorstukjes zelf zijn verwisselbaar. De toestellen zijn uitgerust met Signia Experience Technology voor een beter spraakverstaan, zelfs in rumoerige gesprekssituaties. Bovendien heeft het toestel ook een tinnitus-functie die de symptomen kan verlichten met kalmerende geluiden of muziek.

In directe vergelijking met de hierboven genoemde hoortoestellen presteert de Signia Styletto 7X echter niet uitmuntend. Dit is een persoonlijke, subjectieve mening, maar wij vonden de Audeo Paradise van Phonak beter.

Ontwerp RIC
Positie Achter het oor
Maat Klein
Equalizer 20 kanalen
Bluetooth Ja
Oplaadbaar Ja
Prijs Vanaf 790€ (per oor)
Marktintroductie April 2020

Winnaar gehoorapparaattest 2021

Beste hoortoestel voor spraakverstaan: Phonak Paradise 90 Batterij

De batterijversie van de Phonak Paradise 90 is onze persoonlijke testwinnaar. Het hoortoestel schittert in alle situaties, van extreem stille omgevingen tot open, galmende kamers. Verder zijn er tal van handige functies, zoals de Phonak Tap-functie, waarmee u telefoongesprekken kunt beantwoorden, muziek kunt streamen of uw spraakassistent kunt activeren. Verbinding met smartphone, tv of andere apparaten is geen probleem met de Phonak Paradise. Ons audiciensteam kan de Phonak Paradise 90 alleen maar aanraden!

Dit is waar u op moet letten als u een hoortoestel koopt!

Wanneer u hoortoestellen koopt, moet u er vooral op letten dat het model hoortoestel en het technologieniveau dat u kiest, passen bij uw individuele hoorsituatie.

Hoe complexer uw hoorbehoeften zijn, hoe hoger het technologieniveau moet zijn. Als u bijvoorbeeld nog werkt, regelmatig in grotere groepen optreedt en graag veel onderweg bent, kunt u beter voor een hoger technologieniveau gaan. Hoe hoger het technologieniveau, hoe meer kanalen het hoortoestel heeft en hoe natuurlijker u de hoortoestellen kunt aanpassen.

Internet vs. gespecialiseerde handel - Is het wel mogelijk om hoortoestellen digitaal te kopen?

Het is mogelijk! Dit zijn de stappen om met succes online een hoortoestel te kopen:

  1. U vraagt een offerte aan voor het door u gewenste hoortoestel. Als u nog niet zeker weet welk hoortoestel geschikt is voor u, staat ons audiciensteam klaar om u te helpen het juiste hoortoestel te vinden voor uw individuele behoeften.
  2. Uw persoonlijke hooradviseur zal contact met u opnemen om eventuele resterende vragen te beantwoorden. U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen op +31 85 208 8370.
  3. U stuurt uw persoonlijke hooradviseur per e-mail het huidige recept van uw KNO-arts met daarop een gehoortest.
  4. Als u akkoord gaat, maakt uw audicien een individuele bestelling voor u aan en stuurt u de bijbehorende bestellink per e-mail.
  5. Nadat u alles hebt bekeken, kunt u de bestelling zelf plaatsen of dit samen met uw hooradviseur doen.
  6. Nu worden uw hoortoestellen klaargemaakt voor verzending. Op basis van uw gehoortest worden de toestellen vooraf ingesteld en per post naar u opgestuurd.
  7. Na ontvangst van de hoortoestellen vindt de aanpassing op afstand plaats met uw persoonlijke contactpersoon van onze akoestische afdeling. Het proces van beslag op afstand wordt hieronder meer in detail beschreven.

U ziet dus dat online kopen op afstand bij ons echt geen goocheltruc is. Het is het beste om meteen de eerste stap te zetten.